banner
Zoek uw vakantie

Prijs van: Tot:

Zoeken
Informatie over regio

port ghalib

Algemene informatie Port Ghalib

Het vrijwel onbekende Port Ghalib ligt in Marsa Alam aan de Rode Zee. Het is een internationale toeristische vakantiebestemming, waar ontzettend veel onderscheidende resorts het straatbeeld bepalen. Alles in Port Ghalib is gebouwd voor de toeristen, het biedt de toeristen veel variatie en activiteiten. Hier vindt u de meest exclusieve resorts van Egypte en er worden nog steeds exclusieve resorts gebouwd. Er wordt ontzettend veel geld geïnvesteerd in Port Ghalib zodat er superieure accommodaties, residentiële woningen, een bruisend centrum en een jachthaven van wereld klasse er zal komen en dat allemaal in bouwstijlen uit 7000 jaar geschiedenis van Egypte.

Dit nieuwe vakantieoord voor internationale toeristen ligt slechts op 5 minuten afstand van de internationale luchthaven van Marsa Alam. Vanuit de hele wereld vliegen vooraanstaande luchtvaartmaatschappijen rechtstreeks naar de internationale luchthaven van Marsa Alam. Een vlucht vanaf Amsterdam naar de de luchthaven van Marsa Alam zal ongeveer 5 uur duren.

In Port Ghalib kunnen avonturiers en sportliefhebbers hun hart ophalen, er zijn genoeg faciliteiten aanwezig om actief bezig te zijn. Een partijtje tennis, fietsen of een spannende safari alles is mogelijk in deze geweldige badplaats, waar alles draait om het welzijn van de toeristen.

Klimaat

Port Ghalib heeft net als de rest van Egypte te maken met het woestijnklimaat. Bij een dergelijk klimaat valt er nihil neerslag, zijn de zomermaanden extreem warm en de temperaturen in de winter zijn mild. In de zomermaanden kan de temperatuur gemakkelijk oplopen richting de 40 graden Celsius, maar doordat Port Ghalib aan de Rode Zee ligt zal er altijd een verfrissende wind langs de kust waaien. Veel toeristen trekken vooral naar Port Ghalib in de milde wintermaanden, de temperatuur is er zeer aangenaam en in de wintermaanden ligt de gemiddelde temperatuur rond de 25 graden Celsius.

Exclusief, exclusiever, exclusiefst

In Port Ghalib geldt hoe exclusiever des te beter. Hier draait alles om exclusiviteit en dat is aan alles te zien in deze badplaats. De accommodaties in deze badplaats zijn van daadwerkelijk alle gemakken voorzien . Het zal u als toerist hier aan niets ontbreken en helemaal in de toekomst wordt Port Ghalib dankzij de investeringen de badplaats van Egypte. De grootschalige resorts zijn allemaal gebouwd in de oude Egyptische stijl en zijn allemaal voorzien van de populaire all inclusive formule. Dankzij deze geweldige formule ontbreekt het u als toerist aan niets in de geweldige badplaats Port Ghalib.

Vakanties in Port Ghalib
We hebben momenteel geen vakanties beschikbaar.