banner
Zoek uw vakantie

Prijs van: Tot:

Zoeken
Informatie over regio

nabq bay

Algemene informatie

Op 20 minuten rijden van de internationale luchthaven van Sharm el Sheikh, ligt de stad in de stad van Sharm el Sheikh, Nabq Bay. Dit gedeelte in de populaire badplaats Sharm el Sheikh heeft enorm veel voordelen ten opzichte van de rest van de stad. Een groot pluspunt is dat het strand 1 kilometer ondiep water heeft, gevolgd door een scherpe afdaling de zee in. Dit is een stuk veiliger voor kinderen dan de direct metersdiepe zee op veel andere plaatsen van de stad. Vrijwel iedereen kent Sharm el Sheikh, maar deze stad is eigenlijk onder te verdelen in vijf gebieden, namelijk Ras Nasrani, Naama Bay, Umm Sid, Sharm El Maya en het prachtig mooie Nabq Bay. De stad in een stad heeft een beschermd gebied namelijk het Nationaal Park van Nabq, wat een deel van het grondgebied is van het Ras Mohamed National Park.

Nabq Bay is een stuk minder druk dan het populaire Sharm el Sheikh. Beide gebieden huisvesten enorm veel mooie accommodaties, maar Nabq Bay is een stuk rustiger en hier kunt u genieten van de mooie omgeving, prachtige stranden en de fantastische onderwaterwereld. Vanaf Nabq Bay heeft u een prachtig uitzicht op Tiran Island.

Nieuwe Hotspot binnen Sharm el Sheikh

Doordat Nabq Bay een stad in een stad is kunt u er enorm veel doen. Binnen enkele minuten bent u in één van de bruisende stad centra. Er worden ontzettend veel excursies georganiseerd vanuit deze plaats. Zo hoeft u zich geen dag te vervelen in het mooie Nabq Bay. De badplaats Nabq Bay is nog volop in ontwikkeling, er wordt ontzettend veel geïnvesteerd in de badplaats, want het is de nieuwe hotspot binnen Sharm el Sheikh. Nabq Bay telt nu 5000 hotelkamers en binnen 5 jaar wil deze gemeenschap richting de 27000 hotelkamers.

Klimaat

Nabq Bay behoort tot de populaire badplaats Sharm el Sheikh en het heeft net als heel Egypte een woestijnklimaat, dit betekend dat de zomers extreem warm zijn en de winters mild. Nabq Bay is de ideale plaats om een vakantie in door te brengen, vooral door de prachtige accommodaties die er gelegen zijn die allemaal te boeken zijn op basis van all inclusive. Nabq Bay is een nieuw stadsdeel van Sharm el Sheikh en het is nog steeds in ontwikkeling. Het straatbeeld van Nabq Bay wordt bepaald door moderne accommodaties met talloze winkels en restaurants van internationale bekende ketens.

Vakanties in Nabq Bay
We hebben momenteel geen vakanties beschikbaar.