banner
Zoek uw vakantie

Prijs van: Tot:

Zoeken

Stella Makadi Garden

Stella Makadi GardenStella Makadi Garden is een splinternieuw hotel waar al je dromen werkelijkheid zullen gaan worden. Het hotel is van alle gemakken voorzien waardoor een ieder hier kan genieten van een heerlijke relax vakantie. Op het vakantiecomplex zijn alle faciliteiten aanwezig voor jong en oud waardoor het extra genieten is in het mooie resort. Alles in Stella Makadi Garden draait om het 'genieten'. Stella Makadi Garden is het jongste zusje van Stella Makadi Beach. Je kunt als gast ook gebruikmaken van alle faciliteiten van het dit bekende hotel. Stella Makadi Garden ligt op ruim 15 minuten loopafstand van het strand en ongeveer 10 minuten lopen naar het zusterhotel Makadi Beach. De hele dag kun je als gast gebruikmaken van de non-stop shuttle service naar Stella Makadi Beach. Dit geweldige hotel is direct aan het mooie strand gelegen van Makadi Bay.

Faciliteiten

Stella Makadi Garden is een prachtig 5 sterren resort. Er staan op het vakantiecomplex 39 gebouwen van slechts enkele verdiepingen. In totaal telt het resort 744 kamers. In de tuinen van het resort liggen 5 verschillende zwembaden waaronder een verwarmd zwembad, een activiteiten zwembad met waterglijbaan, een golfslagbad, een jacuzzi en een kinderbad. Rondom de zwembaden is er meer dan voldoende ruimte om te zonnen. Stella Makadi Garden stelt ligbedden, matrasjes en parasols gratis ter beschikking. In het buffetrestaurant kun je iedere dag genieten van alle maaltijden. Op het complex zijn 2 á la carte restaurants aanwezig maar deze zijn tegen betaling. Daarnaast zijn er 9 winkeltjes waar je altijd lekker kan gaan shoppen. Er zijn tevens 2 poolbars aanwezig waar je lekker kunt genieten van een drankje. Bij Stella Makadi Beach kun je gebruikmaken van alle faciliteiten.

Verzorging en kamers

Het 5 sterren resort in Makadi Bay heeft 744 kamers verdeeld over 39 gebouwen van enkele verdiepingen hoog. De gebouwen liggen verspreid over het vakantiecomplex. De kamers zijn allen voorzien van individuele airco, telefoon en televisie. Er is een minibar aanwezig op de kamer maar drankjes uit de minibar zijn tegen betaling. De badkamer is voorzien van douch/bad en toilet. Alle kamers beschikken over een terras of balkon met zitje. Tegen extra toeslag kun je een kamer met zwembad zicht boeken. Voor gezinnen zijn er speciale familiekamers, deze zijn voorzien van dezelfde faciliteiten maar een stuk ruimer. De voordeelkamers kunnen afwijken van het eerder genoemde. Gasten verblijven op basis van all in clusive. Het ontbijt, lunch en diner worden geserveerd in het buffetrestaurant. Lokale alcoholische en non-alcoholische drankjes zijn gratis verkrijgbaar tussen 10.00 en 23.00 uur. Je kunt tevens gebruikmaken van de all inclusive formule in het zusterhotel Stella Makadi Beach. Tegen betaling zijn import drankjes, diner in het á la carte restaurant en verse vruchtensappen verkrijgbaar.
Vakanties in Makadi Bay

Iberotel Makadi Beach

Egypte / Rode Zee

Vertrekdatum: 03-03-2022
Reisduur: 8 dagen
prijsvrij

Prijs: v.a. € 922,-

stars Bekijk Reis

Serenity Fun City

Egypte / Rode Zee

Vertrekdatum: 03-02-2022
Reisduur: 8 dagen
prijsvrij

Prijs: v.a. € 539,-

stars Bekijk Reis

Stella Di Mare Beach Resort

Egypte / Rode Zee

Vertrekdatum: 03-02-2022
Reisduur: 8 dagen
prijsvrij

Prijs: v.a. € 572,-

stars Bekijk Reis

Iberotel Makadi Beach

Egypte / Rode Zee

Vertrekdatum: 21-04-2022
Reisduur: 8 dagen
prijsvrij

Prijs: v.a. € 932,-

stars Bekijk Reis

Iberotel Makadi Beach

Egypte / Rode Zee

Vertrekdatum: 03-02-2022
Reisduur: 8 dagen
prijsvrij

Prijs: v.a. € 840,-

stars Bekijk Reis