banner
Zoek uw vakantie

Prijs van: Tot:

Zoeken
Informatie over regio

makadi bayAlgemene informatie

Makadi Bay is een redelijk nieuwe vakantiebestemming. Deze plaats is nog niet zo heel populair. Makadi Bay ligt aan de prachtige Rode Zee en is opgebouwd uit vele luxe hotels en resorts. Wel zijn er een aantal winkeltjes en restaurants te vinden in deze plaats, maar verder is het hier nog redelijk rustig. De meeste toeristen die Makadi Bay bezoeken zijn op zoek naar rust en luxe en dat zullen ze hier zeker vinden. De hotels en resorts zijn allemaal nog erg nieuw en er is ook goed gedacht aan de ontspanning van toeristen. Zo zal je hier een beautycentrum vinden en een luxe golfbaan. Vakantiegangers die juist houden van wat meer activiteiten, kunnen een bezoek brengen aan Hurghada aangezien deze stad op ongeveer een half uur rijden ligt.

Klimaat

In heel Egypte heerst het zelfde klimaat, namelijk het woestijnklimaat. Bij het woestijnklimaat horen warme zomers en milde winters. Door dit klimaat is Makadi Bay het gehele jaar door goed te bezoeken. In de wintermaanden ligt de temperatuur hier rond de 25ºC en in de zomermaanden haalt de temperatuur gemakkelijk de 40ºC. Het hele jaar door heerst hier dus een perfecte temperatuur. Toch kiezen veel toeristen er voor om in de wintermaanden Makadi Bay te bezoeken om ze de hitte te vermijden, maar aangezien Makadi Bay aan de Rode Zee ligt zul je in de zomermaanden altijd een koel briesje hebben die zorgt voor wat verkoeling.

Bezienswaardigheden

Aangezien Makadi Bay nog een redelijk nieuwe badplaats is, kent deze plaats nog niet zoveel bezienswaardigheden. Er kan in Makadi Bay wel prachtig worden gedoken. De Rode Zee staat natuurlijk al bekend om haar prachtige onderwaterwereld, maar bij Makadi Bay is het nog mooier. Aangezien deze plaats nog redelijk nieuw is, zijn de koraalriffen nog niet beschadigd en zijn deze dus nog perfect intact wat zorgt voor prachtige beelden. Egypte kent natuurlijk wel vele bezienswaardigheden die je kunt bezoeken tijdens de vakantie in Makadi Bay. In de buurt van deze prachtige badplaats liggen de twee oudste kloosters uit heel Egypte, het St. Anthony klooster en het St. Paul klooster. Deze historische bouwwerken zijn zeker de moeite waard om te bezoeken. Tijdens de vakantie Makadi Bay moet er ook een excursie worden geboekt om de oudheid van Egypte te bezichtigen. Hiervoor kan bijvoorbeeld een excursie worden geboekt naar Luxor. Hier vind je onder andere de oude piramides en de Vallei der Koningen.

All inclusive hotels

Makadi Bay is een zeer luxe badplaats. De hotels en resorts die je in deze badplaats vindt, zijn dan ook erg luxe. Eén van de populairste hotels in deze badplaats is het Stella Makadi Beach. Dit hotel heeft 5 sterren en ligt op een paar meter van het strand. Het hotel heeft maar liefst 5 sterren en biedt ook bedjes en parasols aan op het strand. Hier hoef je dan niet voor te betalen. Dit hotel heeft verschillende bars waar je drinken kunt halen. Er is zelfs een poolbar en een beachbar waar je drankjes kunt bestellen. Stelle Makadi Beach vindt het erg belangrijk dat de kinderen het goed naar hun zin hebben. Zodoende is er miniclub opgericht die de kinderen vermaken. Eten en drankjes zijn bij dit hotel op gezette tijden te verkrijgen. Het allernieuwste hotel op Makadi Beach, is het hotel Stella Makadi Garden. Dit hotel wordt omschreven als het zusje van het hotel Stella Makadi Beach. Dit nieuwste hotel beschikt over nog meer gratis faciliteiten om het de vakantieganger perfect naar de zin te maken tijdens de all inclusive vakantie in Makadi Bay.

Vakanties in Makadi Bay
We hebben momenteel geen vakanties beschikbaar.