banner
Zoek uw vakantie

Prijs van: Tot:

Zoeken
Informatie over regio

el gouna

Algemene informatie El Gouna

 

Aan de kust van de Rode Zee in het prachtige Egypte ligt een bekende en luxe stad genaamd El Gouna. El Gouna is in 1989 kunstmatig aangelegd en ligt in het oosten van Egypte. De stad bestaat uit kleine eilandjes en wordt verbonden door veel verschillende bruggetjes. Deze luxe stad beschikt over een eigen ziekenhuis, een eigen vliegveld een zeer grote golfbaan en een luxueuze haven. El Gouna beschikt over veel verschillende luxe resorts en hotels, allemaal gebouwd in Arabische stijl. Steeds meer vakantiegangers kiezen voor El Gouna als eindbestemming. Vliegen vanuit Nederland duurt zo’n 5 tot 5,5 uur rechstreeks naar Hurghada Airport. Vanuit hier is het nog een kleine 40 kilometer naar El Gouna. Deze 40 kilometer leg je binnen een half uur dwars door de woestijn af, een erg bijzondere rit voor toeristen. Wanneer je de El Gouna bereikt, tref je een kleine luxe badplaats aan met ontzettend veel luxe resorts. Vanaf dan kan je langverwachte vakantie echt beginnen.

 

Excursiemogelijkheden El Gouna

 

Wanneer je meer wilt dan alleen genieten van het resort en het strand, kun je altijd een excursie boeken. In El Gouna is het mogelijk om allerlei verschillende excursies te boeken. Met deze excursies ontdek je de mooiste plekken rondom El Gouna. Neem bijvoorbeeld plaats op één van de boten in de jachthaven om El Gouna vanaf het water te zien. Je kunt er ook voor kiezen om naar de Giftun- of Towaaleilanden te varen. Voor iedereen zit er een geschikte boottocht bij. Mensen met iets meer adrenaline kunnen er voor kiezen om en quad- of jeepsafari te boeken. Tijdens deze safari scheur je door de woestijn en tegelijkertijd geniet je van het prachtige landschap. Het is ook mogelijk om te kiezen voor een spectaculaire duik in de Rode Zee. De Rode Zee staat bekend als hét duik- en snorkelparadijs van Egypte. In deze zee vind je prachtige gekleurde koralen en rifvissen. In El Gouna kun je genieten van de prachtige onderwaterwereld van Egypte. Genieten in een heerlijk verzorgd hotel en daarnaast ook nog eens genieten van het geweldige wat El Gouna te bieden heeft? Kies in je vakantie dan voor een leuke excursie.

 

Klimaat Egypte

 

Egypte kent een woestijnklimaat met zeer weinig neerslag, hete zomers en milde winters. In de zomermaanden kunnen de dagtemperaturen langs de Rode Zee oplopen tot boven de 35 graden. In de wintermaanden komt de dagtemperatuur zelden onder de 18 graden. Veel toeristen kiezen er voor om niet in de warme zomermaanden naar Egypte te gaan, maar in de wat frissere wintermaanden. Het voordeel van El Gouna is dat deze aan de Rode Zee ligt. Dee zeebries zorgt voor een heerlijke verkoeling tijdens de hete zomermaanden in El Gouna.

 

All inclusive hotels El Gouna

 

In El Gouna vind je ontzettend veel luxueuze all inclusive hotels. Wanneer je op vakantie gaat naar één van deze hotels, zal het je ook aan niks tekort komen. Wanneer je kiest voor het Panorama Bungalows Resort El Gouna kun je optimaal van je vakantie genieten. Dit is een resort met een wat kleinschaliger hotel in de buurt van Hurghada. Het resort ligt aan een mooie lagune, waar je met de boot heen gebracht kunt worden. Op loopafstand ligt het centrum van El Gouna. Dit hotel beschikt over een privéstrand, hier geldt zelfs all inclusive. Wanneer je kiest voor het Panorama Bungalows Resort El Gouna weet je zeker dat je de gehele vakantie kunt genieten van het heerlijke weer en de ongekende luxe. Naast het Panorama Bungalows Resort El Gouna beschikt El Gouna over nog 13 andere all inclusive resorts. Al deze resorts hebben een prachtige ligging en zijn perfect voor een luxe vakantie. In de all inclusive hotels in El Gouna geniet je van een heerlijke vakantie.

Vakanties in El Gouna

The Three Corners Rihana Res

Egypte / Rode Zee

Vertrekdatum: 03-02-2022
Reisduur: 8 dagen
prijsvrij

Prijs: v.a. € 623,-

stars Bekijk Reis

Movenpick Resort En Spa El G

Egypte / Rode Zee

Vertrekdatum: 03-02-2022
Reisduur: 8 dagen
prijsvrij

Prijs: v.a. € 702,-

stars Bekijk Reis

Panorama Bungalows El Gouna

Egypte / Rode Zee

Vertrekdatum: 01-02-2022
Reisduur: 8 dagen
prijsvrij

Prijs: v.a. € 1309,-

stars Bekijk Reis
Accommodatie ook beschikbaar bij: stipreizen

Sheraton Miramar Resort El G

Egypte / Rode Zee

Vertrekdatum: 03-02-2022
Reisduur: 8 dagen
prijsvrij

Prijs: v.a. € 783,-

stars Bekijk Reis

Captains Inn

Egypte / Rode Zee

Vertrekdatum: 03-02-2022
Reisduur: 8 dagen
prijsvrij

Prijs: v.a. € 505,-

stars Bekijk Reis