banner
Zoek uw vakantie

Prijs van: Tot:

Zoeken
EHBO-koffer mee op vakantie

EHBO-koffer mee op vakantie

Wanneer u met de auto op vakantie gaat naar het buitenland dan is het erg verstandig om te beschikken over een EHBO-koffer. Daarnaast is het in veel landen verplicht om te beschikken over z’n koffer tijdens de reis. Het kan u dan ook duur komen te staan wanneer u niet beschikt over een EHBO-koffer. Een aantal landen hebben namelijk boetes voor wanneer u niet in het bezit bent van een koffer. Er zijn dan ook meerdere dingen die u bij moet hebben tijdens het reizen, dit allemaal voor uw veiligheid. Als u namelijk met pech langs de weg komt te staan dan is het beschikken over een veiligheidhesje erg belangrijk voor uw veiligheid.

 

Wat moet u allemaal bij hebben

 

Er zijn meerdere dingen verplicht of erg handig om mee te nemen op vakantie. Zo zijn er speciale verbanddozen speciaal voor auto’s. Deze EHBO-koffers zijn niet erg groot maar beschikken wel over alle middelen die verplicht zijn en erg handig zijn om bij te hebben wanneer u met de auto, caravan, autobus of vrachtwagen op vakantie gaat. Doordat deze koffers niet al te groot zijn liggen ze ook niet in de weg maar heeft u er wel één bij. Naast een EHBO-Koffer is het in een aantal landen ook verplicht om te beschikken over veiligheidhesjes. Wanneer u met pech langs de kant staat dan zorgt u er door deze hesjes voor dat u wel gezien wordt door andere bestuurders. Daarnaast ziet de wegenwacht zo ook dat het om u gaat. De SafetyPen en zaklamp zijn daarnaast ook erg handige dingen om in u auto te hebben. Wanneer de deuren bijvoorbeeld niet meer open kunnen kan u door middel van een SafetyPen u zelf verwijderen door het kapotslaan van een ruit.

 

EHBO-koffer mee naar Egypte

 

Ook wanneer u naar Egypte gaat kan het erg verstandig zijn om een EHBO-koffer bij u te hebben. Dit omdat u ineens naar een erg warm land gaat met ook ander eten dan in Nederland. Hier moet uw lichaam erg aan wennen waardoor het bij sommige mensen voor kan komen dat ze spijsverteringsproblemen krijgen. Hiervoor kan een EHBO-koffer erg handig zijn. Zo zijn er bepaalde medicijnen die ervoor kunnen zorgen dat u zich een stuk beter voelt op vakantie. Daarnaast zijn ook de standaarddingen als pleisters verband en een pincet ook in dit geval erg handig om mee te nemen naar Egypte.